Welkom bij 'Buro Mozes'

Fijn dat jij en u een kijkje neemt op mijn website.
Graag vertel ik hier wat 'Buro Mozes' inhoudt en wat ik voor u, jou of de gemeente zou kunnen betekenen.

In het voorjaar 2017 is ‘Buro Mozes’ gestart voor toerusting, begeleiding en advies in het kerkelijk jeugdwerk. Mijn droom is dat de kerk een plek is waar kinderen en jongeren graag komen, waar grote en kleine mensen samen God leren kennen en waar een levende gemeenschap ontstaat van verschillende generaties. Een plek waar jongeren een volwaardige plaats hebben en op hun manier bij kunnen dragen aan de gemeente met respect voor de gebruiken en tradities die er al zijn. 

Net zoals Mozes door God geroepen werd het volk naar het beloofde land te leiden wil ik graag een stukje meelopen; samen achter de wolkkolom aan in het weten dat God voorop gaat. Dat betekent dat ik vanuit mijn kennis en kunde mij ten volle in zal zetten maar ook rust in het heilige weten dat het Gods werk is .  

De liefde van Christus dringt mij (2 Kor. 5) en mijn vurige wens is dat het heilig vuur van en voor God brandt in (het jeugdwerk van) de kerken!

Ik ben Petra Kiks-Leeflang, getrouwd met Henk en moeder van Job, Anne-Ruth en Jonathan. Ik heb 11 jaar als jeugdwerkadviseur gewerkt in de Hervormde Gemeente van Putten en daarna 2 x 2  jaar als jeugdwerker in de Protestantse Gemeente Harderwijk. Daarnaast ben ik ruim 3 jaar docent geweest op de Jongerenwerkersopleiding van de Wittenberg in Zeist. Op het moment ben ik senior jeugdwerkadviseur in de Nederlands Gereformeerde Kerk.